1.- COM FER UNA COMANDA:

 

Els tràmits i passos a seguir per fer una comanda 'online' són senzills i sense complicacions. A la secció de botiga 'online' trobaràs una selecció de productes que pots comprar per internet i que et podem enviar a casa amb les màximes garanties que arribin bé.

Al súper de Cantonigròs disposem d’altres productes que de moment no podem enviar a fora del poble amb les garanties suficients perquè arribin en condicions. Si estàs interessat/a en alguna cosa que no trobis a la botiga 'online', et recomanem que ens visitis , consultis els apartats de la web "els nostres embotits, "menjars casolans" o que contactis amb nosaltres o al telf 93 856 50 27

Pots seleccionar el producte desitjat entre un llistat dels diferents tipus que tenim, o pots veure’ls tots clicant a botiga online.

Quan l’hagis escollit només has de clicar a “afegir-lo al carretó”.

 

Després pots seguir comprant-ne d’altres, o si ja has acabat, clicar a "Carretó", introduir la quantitat que en vols, les teves dades i seguir els passos que t’anirem indicant.

Per a fer el pagament et transferirem a la plataforma segura PayaPal o bé pots pagar de forma segura amb targeta de crèdit.


Pots fer una comanda a qualsevol hora, tant si són les 12 de la nit com si és diumenge, l'atendrem tan aviat com ens sigui possible i la prepararem per enviar-la . Els enviaments els fem els dijous (sempre que no sigui festiu).
El preu dels productes inclou l’IVA vigent que en alimentació és el 10%.


 

2.- COST I TERMINI DE L’ENVIAMENT:

 

El cost d'enviar-te a l’adreça que ens indiquis és

 

- 6€ fins a un import de 25€ ( iva inclòs)

- Gratuït a partir de 25€ de compra.

 

Es fan enviaments a tot Catalunya i l’estat espanyol, excepte les Illes Balears, les illes Canàries. En aquests casos posa’t en contacte amb nosaltres abans de fer la compra. Si la fas sense haver llegit aquestes condicions, abans de tramitar i enviar-te la comanda et passarem el cost suplementari del transport perquè en facis el pagament corresponent.

El lliurament és fant els dijous, per tant ELS DIVENDRES són el dia en què rebreu les comandes, sempre i quan el dijous no sigui festiu. Per tant, és important que ens indiquis una adreça on hi hagi algú que el pugui rebre. Si en el moment del lliurament no hi trobem ningú us deixarem una nota perquè us pugueu posar en contacte amb l’empresa de transport i concretar quan us el poden dur o quan i on el podeu recollir.

El termini de lliurament de la comanda és de mínim 2 dies laborables i un màxim de 7 des del moment de finalitzar la compra, als què s’hi haurà de sumar el termini d’entrega del transportista, que acostuma a ser de 24h.

A Embotits del Collsacabra no sempre tenim estoc de tots els productes, ja que elaborem petites quantitats i de forma artesanal, per garantir-ne la màxima qualitat. Si en el moment de la comanda no hi ha disponibilitat pots contactar amb nosaltres i t’informarem quan tornem a tenir el producte disponible.